Saturday, April 27, 2024

KALD MIG ALT ANDET END ANTISEMIT

Af: Tanwir Ahmad

Det har sin pris at deltage i den offentlige debat og den pris er jeg også villig til at betale men jeg vil ikke kaldes antisemit.
Det er ren misbrug af termen at kalde kritikkere af Israels krig for antisemitter.
Jeg stemplede ind i debatten sidste år og har haft flere Israel kritiske indlæg i dagspressen ligesom jeg har markeret mig på de sociale medier. Herudover har jeg deltaget til flere demonstrationer både som taler og tilhører.
Det vil være løgn, hvis jeg sagde at mit engagement ikke har medført negative reaktioner herunder også i min omgangskreds. De værste reaktioner er de stiltiende reaktioner. Der har flere personer som ikke længere hilser på mig eller holder afstand til mig.
I samtlige af mine indlæg har jeg udtrykkelig taget afstand fra angrebet den 7. oktober 2023 men alligevel har det været det været præmissen for at deltage i debatten, hvorvidt jeg tager afstand fra angrebet.
Det har bestemt ikke været let at trænge igennem med et universel budskab som fordømmelse af drab på civile mennesker.
Vi har ytringsfrihed i Danmark men det har sin pris at blande sig i en polariseret debat. Efter jeg markerede mig i den offentlige debat er der blevet søgt om aktindsigt i min personalemappe på min arbejdsplads.
Det står folk frit for at, hvad de vil mene om mig, og alle er i deres gode ret til at søge aktindsigt men jeg vil ikke stemples som antisemit.
Jeg er ikke palæstinenser men en borger, jurist og far til tre, som synes Israel er gået langt over stregen ved at dræbe over 30.000 uskyldige mennesker, som ikke har et ansvar for angrebet den 7. oktober. Nogle kalder det selvforsvar – jeg mener fortsat det er en krigsforbrydelse.
Jeg trækker ikke stikket ud men vil fortsætte mit engagement og er glad for tilslutningen til sagen kun er blevet større siden jeg blandede mig.

Debatindlæg er udtryk for skribentens egne holdninger. Kontakt os her, hvis du selv vil bidrage til debatten.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles