Tuesday, May 7, 2024

ISRAELSK RAPPORT: DE ANGIVELIGT MANGE SEKSUELLE OVERGREB MANGLER BEKRÆFTELSE

Det indgår i den israelske beskrivelse af Hamas’ angreb for snart tre måneder siden, at der indgik omfattende seksuelle ovegreb. Iflg. Den israelske avis Haaretz, er det svært at finde nogen, der vil bekræfte dette.
”I de få tilfælde hvor der har beskrivelser af seksuelle overgreb har politiet ikke været i stand til identificere de konkrete ofte eller vidner til overgrebene”. Det fremgår af artikel i Middle East Monitor 5. januar, hvor Haaretz citeres.
– Af Ole Olsen
Haaretz mener iflg. Middle East Monitor, at vide, at alle beskrivelserne, som der har været i medier, stammer fra een kvinde, som er blevet benævnt ”S”. En redigeret version af hendes udsagn har blandt andet været vist i FN.
Det israelske politi har offentlig bedt eventuelle ofre og vidner om at give sig til kende og bidrage med beskrivelser og vidner. En politiofficer siger, at der kan være ofre og vidner som er traumatiserede og ikke kan eller ikke ønsker at kontakte politiet.
Den pågældende ”S” har sagt i sine udsagn, at hun kender til to tilfælde hvor kvinder har været udsat for voldtægt og efterfølgende mord. Disse dræbte kan i sagens natur ikke bekræfte det beskrevne. Andre mulige/formodede overgreb synes ikke at kunne verificeres.
Det kan supplerende tilføjes, at FN-organisationen UN Women har længe bedt om at medvirke i undersøgelse af seksuelle overgreb under angrebet, men at Israel har afvist dette.

Read: Report: Israel Police unable to find victims, witnesses of alleged Hamas sex crimes

Kilder: Palæstinaorientering som facebook-side

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles