Sunday, April 28, 2024

HVORFOR ER EU PLUDSLEIG BEKYMRET FOR ISRAELSK “DEMOKRATI”

Af: David Cronin

“Jeg fik et tilbageblik, da jeg hørte, at Europa-Parlamentet vil give udtryk for alvorlig bekymring i denne uge over, hvordan det israelske “demokrati” forværres.
Pludselig blev jeg transporteret tilbage til den fjerne januar måned 2023. Visioner fra det samme Europa-Parlamentet oversvømmede mit sind.
Dens toprepræsentanter var ulasteligt klædt og stod i kø for at få taget deres billeder med en besøgende israelsk præsident.
Blot et par timer tidligere havde Israel begået en massakre i den besatte by Jenin på Vestbredden.
Det forstyrrede ikke det store og det gode forhold i Bruxelles. De var fuldstændig fikserede på at fejre, hvordan EU og Israel er viklet sammen af historie og værdier.
Velkommen til en verden af myter og illusioner.
Indtil for ganske nylig var EU-eliten selvtilfredse med israelsk “demokrati”. Valgets regelmæssighed blev betragtet som bevis på, at friheden herskede i den lille oase.
Det var først, da en rå koalition begyndte sit angreb på retsvæsenet, at EU begyndte at behandle israelsk “demokrati” som en truet art.
I denne verden af myter og illusioner er der ingen, der anerkender, at Israel blev oprettet for at forhindre palæstinensere i at have nogen demokratiske rettigheder…

Læs mere: Why is the EU suddenly worried about Israeli “democracy”?

Kilder: Boykot Israel-DK facebook-side

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles