Monday, May 20, 2024

En politisk fange – før og efter

Af: Fathi El-Abed

TAK Bernie Sanders

16 febraur 2021
Den modige og ærlige amerikanske senator med jødisk baggrund Bernie Sanders har altid været klar i mælet;
“It is NOT Anti-Semitism to say that Netanyahu is a racist”

Zionismen ER antisemitisme

16 febraur 2021
Som så mange andre anstændige og modige jøder over alt i verden – i og uden for Israel – så tager denne amerikaner med jødisk baggrund afstand fra den racistiske ideologi zionismen.
Flere og flere jøder – især i USA – tager afstand fra zionismens ugerninger
TAK til dem alle – for deres mod, anstændighed og civile courage

Snart Netanyahus tur til at komme i fængsel

16 febraur 2021
De seneste ca. 10 år er følgende 2 israelske ledere kommet i fængsel for alvorlige kriminelle handlinger;
1- Moshe Katsav (højre) – Israels tidligere præsident. For ca. 10 år siden blev han dømt 7 år i fængsel efter at han blev fundet skyldig i…ikke sexchikane men i flere voldtægter og voldtægtsforsøg! Efter ca. 5 år i fængsel kom han ud før tid pga. ”god opførsel”…
2- Ehud Olmert (venstre) – Israels tidligere premierminister. Blev for 6 år siden idømt 19 måneders fængsling at han blev fundet skyldig i korruption, magtmisbrug og forsøg på at forhindre efterforskning m.m.
Katsav og Olmert er IKKE de første israelske forbrydere. Og bliver formentlig IKKE de sidste. Netanyahu er siden 1997 sluppet billigt for anklager om korruption og magtmisbrug. Men nu strammes løkken mere og mere; i sidste uge skulle han stå skoleret foran dommeren for at erklære sig ”uskyldig” – trods utallige forsøg på at udsætte processen til efter valget den 23 marts (det fjerede på under 2 år). Nu prøver Netanyahu ALT for at han ikke skal i retten igen i den første uge i marts og kun ca. 2 uger inden valget (som tegner til at blive lige så kaotisk som de foregående 3 og som allerede nu anses i Israel som opvarmning til det uundgåelige FEMTE valg allerede i år).
For slet ikke at tale om krigsforbrydelserne begået af Netanyahu og de israelske ledere gennem årtier og som den Internationale Straffedomstol – ICC – har planer om at indlede undersøgelser af!

En politisk fange – før og efter

16 febraur 2021
Den palæstinensiske politiske fange Hussain Masalmeh blev natten til i går mandag løsladt efter 20 år i de forfærdelige fængsler – de sidste ca. 2 år som cancer patient. De palæstinensiske læger mener ikke at han har mere end få uger – i modsætning til besættelsesmagten der mente at han har måneder at leve i! Læs min opdatering i går mandag om Masalmehs tragiske historie – endnu en tragisk historie om endnu en palæstinenser og endnu en palæstinensisk familier hvis liv og fremtid er ødelagt af besættelsen og undertrykkelsen.

Den palæstinensiske politiske fange Hussain Masalmeh

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles