Sunday, April 28, 2024

Per N Kristensen fra Roskilde skrev til DR om Israels vaccine

Per N Kristensen fra Roskilde skrev til DR om Israels vaccine

10 . Jan 2021 20:51
Nu er det 2. gang DR i sin TV avis kl. 19 (i dag d.10. jan.) fortæller om den israelske covid 19 vaccinations kampagne uden at DR på nogen måde nævner de af Israel besatte områder; Vestbredden og Gaza. Israel køber vaccine til israelere, men sørger den israelske stat for at palæstinenserne har gratis adgang til vaccine mod covid 19? Den Israelske stat holder palæstinensiske områder besat og kontrollere disse med jernhård hånd, men sørger israelerne for at palæstinensere ikke rammes af covid? Nej, i stedet bombes der løs i Gaza her i julen uden af DR fortæller en ‘historie’ herom! DR er med til at iscenesætte Israel som et velfungerende fredfyldt land, uden at give bare et lille indtryk af, hvordan situationen reelt er i området, som den israelske stat kontrollerer! Den nyhedsdækning DR her viser er skandaløs og skammelig!!! En sådan nyhedsdækning er ikke en public service kanal værdig!!!

Svar fra DR:

22 . Jan 2021 12:08
Hej Per. Mange tak for din henvendelse vedr. TV Avisen 18.30 den 10. januar. Vi sætter altid pris på at modtage henvendelser fra seere, både når de er positive eller – som i det dette tilfælde – det modsatte.
Indslaget, du refererer til, handlede alene om Israels vaccineindsats, fordi de har valgt en anden strategi en rigtig mange andre lande, og det var alene det, der var i fokus i dette indslag. Konflikten med Palæstina og de besatte områder er en meget vigtig historie, men det er også en helt anden historie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles