Saturday, April 27, 2024

Mordet på den 67 årige

Af: Fathi El-Abed

Natten til i dag døde den 67 årige palæstinensiske mor og bedstemor Rahmma Ahour ifm. den sædvanlige, voldsomme og terroriserende husransagning som besættelses soldaterne foretog mod familiens hus; de startede med at sparke døren ind – som de plejer – mens familien sov lidt over 02.30 natten til i dag. Hele familien på 11 blev vækket og delt i tre grupper – alt imens børnene græd og de voksne råbte ad de døve og ligeglade besættelses soldater. Her faldt Rahmma bevidstløs. Men da ældste sønnen forsøgte at hjælpe hende, blev han sparket, tæsket og hold nede af to besættelses soldater.
Først ca. 25 min efter, og efter at besættelsessoldaterne havde vandaliseret hele huset og konfiskeret ”de yderst farlige materialer” i form af palæstinensiske flag og plakater med budskaber mod besættelsen, så forsvandt de efter at de kidnappede yngste sønnen – fortsat ligeglade og grinende! Men da var det for sent, for det lykkedes aldrig at genoplive Rahmma – og på hospitalet i Beit Jalla ved Betlehem, ca. 50 minutter efter hun faldt sammen af rædsel over den terroriserende mishandling, blev Rahmma erklæret død.
MÅ Rahmma og SAMTLIGE ofre for besættelsesmagtens årtiers forbrydelser hvile i fred
Blot ét af de utallige eksempler på overgreb, terror og mishandling mod ALT og ALLE der dagligt finder sted mod palæstinenserne i det besatte Palæstina (Gaza, Vestbredden og den besatte palæstinensiske hovedstad Al-Quds/Østjerusalem).

Kilde: SAMTLIGE de palæstinensiske medier

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles