Wednesday, May 8, 2024

74 året for terror aktionen

Af: Fathi El-Abed

Det dengang palæstinensiske luksus hotel King David Hotel i den besatte by Al-Quds Jerusalem blev i dag for 74 år siden udsat for en terror aktion udført af de zionistiske terrorbander.
Målet var at ramme hovedkvarteret for den britiske besættelsesmagt, der på det tidspunkt var ved at få kolde føder da de gik op for de engelske officer hvilke katastrofe de var i gang med at medvirke til – og ikke mindst hvilket monster de har skabt, nemlig de selvsamme zionistiske terrorbander der et par år efter terroraktionen blev til den israelske besættelseshær. Mindst 90 døde og over 200 andre blev såret.
Fra den dato – 22. juli 1946 – overgav den engelske besættelsesmagt over for de zionistiske terrorbanders hærgen og terror mod ALT palæstinensisk. Terroren der 2 år efter kulminerede med de zionistiske terrorbanders voldtægt af Palæstina og siden er forvundet bid for bid mens hele verden har set tavst på.
Lederne af de zionistiske terrorbander – med Ben Gurion, Yitshak Shamir, Mneham Begin m.fl. i spidsen – blev siden ”statsmænd” i det Israel der den 15. maj 1948 blev skabt på ruinerne af NETOP palæstinensernes land, jord, hjem, historie, kultur, ressourcer og rettigheder.
Zionisternes terror stoppede på intet tidspunkt siden.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles