Monday, May 13, 2024

Den plaget flygtningelejr

Fathi El-Abed

For anden dag i træk er Al-Aroub flygtningelejr udsat – IGEN – for terror, overgreb og ikke mindst lukning fra de israelske besættelses soldater – og for tredje gang alene siden nytåret.

Ikke alene bliver den tætbefolket flygtningelejr nærmest dagligt overdænget med enorme mængder af tåregas der forvandler dagene til nætter.

Der bliver ikke mindst skudt inde i flygtningelejren og gennemført de terroriserende husransagnings- og kidnapningskampganer af de israelske besættelses soldater HVER ENESTE nat.

Men for anden dag i træk er flygtningelejren lukket for ALLE uden mulighed for at komme ind eller ud.

Jernporten – og som der er hundredvis af ved stort se samtlige byer og landsbyer på den besatte Vestbred – blev natten til går (onsdag) lukket og låst med hængelåsen og israelske besættelses soldater ved den der vogter så INGEN børn eller voksne kan komme ind eller ud!

INGEN forklaring hvorfor og hvor længe. Kun det klassiske fra de arrogante unge israelske soldater til enhver palæstinenser der nærmer sig; Yalla Rouh (Skrid Så!)

Al-Aroub flygtningelejren ligger i nord den belejrede og katastroferamte palæstinensiske by Al-Khalil (Hebron) på vejen mod Betlehem på den besatte Vestbred.

”Velkommen” til hverdagen for palæstinenserne – ikke mindst i flygtningelejrene – i det besatte Palæstina.

Frihed til Palæstina

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles