Palæstina til besættelsesmagten: I har ET år til at trække jer tilbage

Det var den opsigtsvækkende udmelding fra den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas i går ifm. talen han holdt foran FNs Generalforsamling (via videolink); besættelsesmagten har fra i dag (i går) præcis ET år til at trække sig tilbage fra de besatte palæstinensiske områder.
Der kom ingen præcisering af hvad ”konsekvensen” vil blive, såfremt – som det er ventet – besættelsesmagten nægter at trække sig fra det besatte Palæstina. Andet end at ”palæstinenserne har fået MERE end nok….og verdenssamfundet har svigtet ift. sine forpligtelser…”!

President Mahmoud Abbas full speech at the United Nations General Assembly 24-9-2021

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening

Check Also

PALÆSTINENSISKE SKOLEBØGER – DEN STØRSTE HINDRING FOR FRED?

EU har aldrig haft stor indflydelse i forsøg på at skabe fred i Mellemøsten, men …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!