Thursday, April 25, 2024

Den historiske beslutning af ICC

I går fredag den 5. januar vil gå over i historien som dagen hvor Den Internationale Straffedomstol – ICC – besluttede at indlede processen mhp at undersøge og siden at dømme Apartheid regimet i Tel Aviv for krigsforbrydelser begået mod den palæstinensiske civilbefolkning i det besatte Palæstina.

Den enstemmige og utvivlsomme beslutning – efter over et års “drøftelser” og på trods af pres, afpresning og trusler mod domstolen fra Israel og USA – har bragt glæde i det besatte Palæstina, raseri blandt Netanyahu og den bande han står i spidsen for OG ”bekymring” i USA (besættelsesmagtens beskytter og eneste forsørger).

Den historiske beslutning kommer – før eller siden – til at vende op og ned på ret meget. For sammen med den historiske rapport af den israelske menneskerettigheds organisation B´tselem den 12. januar om at betegne regimet i Tel Aviv som en Apartheid Stat, så er ser det slemt ud for Netanyahu og Co i de kommende uger, måneder og år – og måske endda begyndelsen på enden for besættelsen, undertrykkelsen, forfølgelsen, mord, landtyveri, kolonisering og etniskudrensning!

Kilder: Dansk Palæstinensiske Venskabsforening

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles