Thursday, April 25, 2024

Støt kvindernes arbejde i flygtningelejrene – Køb et mundbind

#Freepalestinemundbind

Kvinderne i de palæstinensiske flygtningelejre er mere end dygtige til broderi og kunstneriske håndværk. Følgende 2 lags og vaskbare (ikke maskinvask) mundbind er deres design og idé.
Vælg mellem fem modeller (se nr. øverst i venstre hjørne) og send en mail med din bestilling til danpal@danpal.dk. Husk antal, hvilke mundbind (brug numrene øverst i venstre hjørne), din adresse, evt. tlf. nr. og dit navn som det står på postkassen.
Når vi har modtaget din mail, så sender vi din bestilling med post. Kort tid efter vil du modtage en orienterings mail vedr. betaling m.m.
Vi gør opmærksom på at bestillingen sendes samme dag vi har modtaget ordren eller senest dagen efter. Du vil herefter modtage din bestilling alt efter hvordan og hvor ofte posten leveres i dit område.
Vi anbefaler at vaske mundbindene inden brug (må ikke maskinvaskes).
Det anbefales generelt at stofmundbind vaskes jævnligt.
Vi håber at du vil anbefal dem til venner og familie. Skulle du finde på at tage en selfie mhp. at poste på sociale medier, så brug gerne vores hashtag #Freepalestinemundbind
Tekst på mundbind nr. 5; ”På denne jord hvad er værd at leve for” og er en del af en stor og berømt digt om Palæstina af den legendariske nu afdøde palæstinensiske digter Mahmoud Darwish.
Pris: 85 kr. pr. styk – 2 for 150 kr. (eksl. forsendelse)

#Freepalestinemundbind

 

 

 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles